Kabine bugün toplanıyor! Gündemde terörle mücadele ve asgari ücret de var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yılın son toplantısını gerçekleştirecek. Toplantının gündeminde terörle mücadele ve 2024 yılı asgari ücreti de bulunuyor.

Kabine bugün toplanıyor! Gündemde terörle mücadele ve asgari ücret de var

Yeni yıla sayılı günler kalırken, merakla beklenen yılın son Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün gerçekleşecek. Yoğun gündemle toplanacak kabine ardından yapılacak açıklamalar da merak konusu olmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek Kabine toplantısının ana gündem maddelerinden biri enflasyon ve asgari ücret olacak. Terörün de ana gündem maddesi olacağı toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sunum yapacak.

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de müfredat değişikliği ile ilgili bir sunum yapması toplantıda beklenenler arasında.

ANA GÜNDEM EKONOMİ, TERÖRLE MÜCADELE VE ASGARİ ÜCRET

Merakla beklenen 2023 yılının son asgari ücret toplantısının ana gündem maddeleri, ekonomi, terörle mücadele ve 2024 yılı asgari ücreti olacak.

Fahiş fiyatlar ve enflasyonla mücadele toplantının başlıklarında yer alırken, milyonlarca vatandaşın beklediği 2024 yılı asgari ücretiyle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan toplantıda sunum yapacak.

Öte yandan, Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki son gelişimlerin de değerlendirileceği toplantıda, yurt içinde ve sınır ötesinde sürdürülen terörle mücadele operasyonları ele alınacak. Toplantının diğer gündem maddeleri arasında ise Gazze'de yaşanan çatışmalar, müfredat değişikliği ve deprem konutlarındaki son durum olacak.

SON DAKİKA GELİŞMESİ GELDİ! KABİNE TOPLANTISI İPTAL EDİLEBİLİR

Genel son dakika bilgisine göre Kabine toplantısı iptal edilebilir. Toplantının iptal edilme nedeni ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin temayül yoklamasına katılması olarak bildirildi. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER