Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga mı etti, neden kavga ettiler?

Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan kavgası gündem oldu. İki ismin neden gündem olduğu merak edilirken sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci'nin iddialı sözleri sonrası kendisine düello teklif eden MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın kavgası kanlı bitti.

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga mı etti, neden kavga ettiler?

Sosyal medya her geçen gün yeni bir iddialaşmaya sahne oluyor. Karış Dövüş Sanatları (MMA) dövüşçüsü Kaan Kazgan ile sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci, gündem oldu. İki ismin sosyal medya platformlarında gündem olması üzerine vatandaşlar da araştırmalarına başladı. Sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın kavga ettiğine ilişkin görüntüler sosyal medya platformlarında hızla yayılırken vatandaşlar da ''Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga mı etti, neden kavga ettiler?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci'nin "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" sözleri sonrası kendisine düello teklif eden MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın kavga ettiği öğrenildi. İkilinin kavgası kameralara anbean yansırken geniş kitlelere ulaşan kavga görüntülerinin ardından "Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan neden kavga etti, kim kazandı?" soruları gündem oldu.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ İLE DÖVÜŞ SPORCUSU BİRBİRİNE GİRDİ

Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci'nin kavgası gündemi adeta değiştirdi. Kaan Kazgan tarafından paylaşılan kavga görüntüleri tüyler ürpertti. Sosyal medya platformlarında fitness yayınları yapan Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan arasında yaşanan iddialaşma, internete taşındı. İkilinin karşılıklı olarak birbirlerine meydan okumalarının sonu kanlı bitti.

kaan-kazgan-ve-savas-cebeci-sokak-ortasinda-kavga-etti-002.jpg

Sosyal medya fenomeni Cebeci'nin "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" söylemi sonrası MMA dövüşcüsü Kazgan'dan yanıt geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden kavgaya gittiği görüntüleri 'Geliyorum' ifadeleri ile paylaşan MMA dövüşçüsü Kazgan'ın takipçileri olayı büyük bir merakla araştırmaya başladı.

MMA DÖVÜŞÇÜSÜ KAAN CEBECİ KANLAR İÇİNDE KALDI

MMA dövüşçü Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'ye meydan okurken ikili karşı karşıya geldi. MMA dövüşçüsü Kazgan, Cebeci'yi kanlar içinde bıraktı. O anlar kameralara yansıdı.

kaan-kazgan-ve-savas-cebeci-sokak-ortasinda-kavga-etti-003.jpg

Kavganın ardından Kaan Kazgan'dan açıklama gelirken yayımladığı videoda "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları." ifadelerine yer verdi. Kavgaya dair görüntüler de sosyal medyada gündem oldu.

EDİTÖR NOTU: Kavga görüntülerini yayıncılık anlayışımız gereği yayınlamıyoruz.

SAVAŞ CEBECİ KİMDİR?

17 Ağustos 1974 yılında Almanya'da dünyaya gel Savaş Cebeci, kişisel antrenörlük ve Youtube kanalı üzerinden fitness ile vücut geliştirmeyle ilgili videolar çeken bir fenomendir. Çok sayıda takipçisi bulunmaktadır.

KAAN KAZGAN KİMDİR?

Sakarya'da dünyaya gelen Kaan Kazgan, spora 9 yaşında Kick Boks ile başlamasının yanı sıra bir süre ara vermesinden sonra 11 yaşında tekrar MMA dövüşçüsü olarak devam etmiştir. Demir Spor'da serbest güreş genç takım kaptanlığı da yapmış olan Kazgan, 2011 yılından bu yana aktif olarak profesyonel maçlara çıkmaktadır.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER