Jandarma Genel Komutanlığı 310 uzman erbaş alımı: Başvuru şartları neler?

Jandarma Genel Komutanlığı yaptığı açıklamasında 310 uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Peki, jandarma uzman erbaş alımı için başvuru şartları neler, başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Jandarma Genel Komutanlığı 310 uzman erbaş alımı: Başvuru şartları neler?

İş arayanlar için yeni bir duyuru yapıldı. Aktarılan son habere göre Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 310 uzman erbaş alımının yapılacağı ifade edildi. Başvurmak isteyenler başvuru tarihini, başvuru şartlarını ve ilan detaylarını merak ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı, yaptığı açıklamasında 10 bando alt branşlarında olmak üzere 310 uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak olan uzman erbaş alımı için adayların taşıması gereken şartlar neler, kimler başvuru yapabilecek?

310 UZMAN ERBAŞ ALIM BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Yayımlanan ilanda 310 uzman erbaş alımı için başvuruların 23 Ekim’de başladığı ve 6 Kasım tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Başvurmak isteyenler için başvurular Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinden yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

310 uzman erbaş personel alım şartları şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • Erkek olmak
  • En ilkokul mezunu şartı aranmakla birlikte lise, ön lisans ve lisans mezunlarının da başvuru yapabileceği ifade edildi.
  • 20 yaşından gün almış olmak ve 27 yaşın bitirmemiş olmak
  • Askerlik hizmetini yapma şartı aranmıyor
  • Boy kilo şartının verilen tabloya uyumlu olması gerekmektedir
  • Güvenlik soruşturmasının ve arşiv araştırmasının olumlu olması

Belirtilen şartları sağlayan adaylar 6 Kasım tarihine kadar başvurularını yapabilecek. Başvurular online olarak belirtilen adres üzerinden gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER