Jandarma Binbaşı Ergin Kupan kimdir, neden gündemde?

Dünden bu yana özellikle sosyal medyada gündeme gelen Jandarma Binbaşı Ergin Kupan hakkında merak edilenler artmaya başladı.

Jandarma Binbaşı Ergin Kupan kimdir, neden gündemde?

Bugün ve dün özellikle de sosyal medyada paylaşılan Jandarma Binbaşı Ergin Kupan'ın kızı için yardım istediği video gündem olmuştu. Bunun ardından internet üzerinde Ergin Kupan ve kızı hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Konu hakkında yapılan açıklamalarda Kupan SMA Tip 1 hastalığına yakalanan kızı Parla için destek beklediği ifade edilmişti. Paylaşılan bu videoda Kupan tarafından maddi olarak kızının hayata tutunması için yayımlanan bu video vatandaşlar tarafında da pek çok sosyal medya hesabından paylaşıldı.

JANDARMA BİNBAŞI ERGİN KUPAN KİMDİR, NEDEN GÜNDEM OLDU?

SMA Tip 1 hastası olan kızı Parla için valilik onaylı destek çağrısını duyuran Kupan, bu desteğini videoda, Merhaba ben Jandarma Binbaşı Ergin Kupan ama sizlere Parla Kupan’ın babası olarak sesleniyorum. Kızım Parla, mutasyonlu SMA Tip-1 kas hastasıdır ve bu kas hastalığını dünyada tanı olan 8. kişiyiz. 27 yıldır bu vatan toprakları için savaştım, şimdiki savaşım ise kızım Parla için. Desteklerini bu zamana kadar esirgemeyen ve bundan sonra da destekleyecek herkesten Allah razı olsun.” ifadeleri ile dile getirdi.

Konu hakkında yapılan bu açıklamalar ile kızı için maddi olarak destek beklediği ifade edildi.

SONRAKİ HABER