İzmir’de gözü dönen baba 3 çocuğunun canına kıydı

İzmir'de aile katliamı yaşandı! 3 çocuğunu öldüren baba, kendini ve bir oğlunu da yaraladı. Tüm Türkiye'nin kanını donduran olayın detaylar netleşmeye başladı.

İzmir’de gözü dönen baba 3 çocuğunun canına kıydı

İzmir’den gelen son dakika haberine göre gözü dönen baba 4 evladından 3 tanesini gözünü kırpmadan öldürdü. Yaşanan aile katliamını ihbar alan ekipler hemen olay yerine intikal etti.

PSİKOLOJİK SORUN İDDİASI

İzmir’de bir baba 3 çocuğunu öldürdü. Kendini de yaralayan babanın psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Baba ve bir çocuk yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İzmir’de meydana gelen olay tüm Türkiye’nin kanını dondurdu. Aktarılan son habere göre bir baba 4 çocuğundan 3 tanesini öldürdü. Bir çocuğun ise yaralandığı öğrenildi.

"SİZİ ANNENİZE GÖTÜRECEĞİM" DEMİŞ

Olay bu sabah saat 08.30 sıralarında Bornova Merkez Mahallesi'nde bulunan dağlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre inşaat işçisi olduğu öğrenilen V.Ş. (45), karısı N.Ş'nin 3 ay önce kendisinden boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi. V.Ş'nin bu sabah saatlerinde kendileriyle birlikte yaşayan çocukları C.Ş (2), C.Ş (4), N.Ş. (14) ve H.N'yı alarak (11) 'Sizi annenize götüreceğim' deyip evden çıktığı ve oturdukları mahallenin yakınında bulunan dağlık alana götürdüğü öğrenildi. Burada yanındaki tabancayı çıkartan V.Ş. çocuklarına ateş etmeye başladı. Vücuduna mermiler isabet eden çocuklar kanlar içerisinde yere yığılırken, 11 yaşındaki H.N. yaralı olarak aşağı doğru kaçmaya başladı. Son olarak kendisine de ateş eden baba da yere yığılırken, olaydan yaralı olarak kurtulan H.N. durumu yakınlarına bildirdi.

DURUMU KÖTÜ

11 yaşındaki H.N'nun korkunç olayı yakınlarına bildirmesinin ardından durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Aile bireyleri, mahalle sakinleri ve ekipler tarafından arazide yapılan incelemede 3 çocuğun cansız bedeni bulunurken, baba V.Ş'nin yaralı olduğu fark edildi. V.Ş. ve olaydan yaralı olarak kurtulan H.N.Ş'nin daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. Burada tedavi altına alınan H.N'nun da sağlık durumunun kötü olduğu öğrenildi.

KENDİ CANINA KIYMAK İSTEDİ

Kendi canına kıymak isteyen baba ve bir çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki küçük kızın entübe edildiği ve durumunun iyi olmadığı öğrenildi. Acı olaya ilişkin savcılık soruşturma başlattı. Öte yandan annenin şehir dışında olduğu belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER