İzmir'de deprem mi oldu? AFAD'dan korkutan Ege Denizi açıklaması

Türkiye son günlerde deprem üstüne deprem yaşamaya devam ediyor. Alınan her haberin büyük bir paniğe neden olduğu ülkemizde son deprem adresi Ege Denizi oldu. AFAD depremin hemen ardından açıklama yaptı.

İzmir'de deprem mi oldu? AFAD'dan korkutan Ege Denizi açıklaması

Deprem kuşağında olmasından dolayı dönem dönem büyük ve yıkıcı depremlere maruz kalan ülkemizde gelen her deprem haberi vatandaşlar arasında büyük bir paniğe neden oluyor.

DEPREM HABERLERİ TEDİRGİN EDİYOR

Alınan her deprem haberi sonrasında vatandaşların aklına deprem uzmanlarının yakın dönemde ülkemizde yaşanabilecek büyük depremler gelirken, tedirgin olan insanlar hemen haberlerin detayını araştırmaya başlıyor.

Son olarak sabah saatlerinde yaşandığı bildirilen bir deprem haberi daha gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yaşanan depremin ardından korkutan bir diğer depremin adresi Ege Denizi oldu.

İzmir'de deprem mi oldu? AFAD'dan korkutan Ege Denizi açıklaması

EGE DENİZİ'NDEKİ DEPREM VATANDAŞLARI KORKUTTU

Sabah saatlerinde yaşanan depremin ardından vatandaşlar hemen depremin kaç büyüklüğünde olduğunu araştırmaya başladı. İzmir başta olmak üzere Ege Denizi'nde önemli kabul edilen şehirlerde bir zarar meydana gelip gelmediği merak edilirken AFAD depremin detaylarını paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre deprem 4.2 büyüklüğünde oldu. Söz konusu depremin İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında yaşandığı bildirildi. İzmir'den hissedilen deprem vatandaşların aklına 2020 yılında yaşanan depremi getirdi.

Ege Denizi'nde yaşanan ve İzmir'de büyük bir yıkıma neden olan depremde 117 kişi hayatını kaybetmişti. O dönem yaşanan depremin büyüklüğü 6.9 olmuş, deprem sonucu komşu Yunanistan'da da 2 kişi hayatını kaybederken 19 kişi yaralanmıştı.

SONRAKİ HABER