İzmir adliye önünde silahlı çatışma! 1 ölü, 3 yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan adliye binası önündeki bir restoranda meydana gelen silahlı çatışmada, ilk bilgilere göre 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

İzmir adliye önünde silahlı çatışma! 1 ölü, 3 yaralı

Olay, öğle saatlerinde İzmir adliyesi önündeki bir restoranın 2. katında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 2021 yılında Karabağlar ilçesinde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybettiği bir cinayet davası ile ilgili taraflar restoranda karşı karşıya geldi. İki grup arasında silahlarla gerçekleşen çatışma sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAYIN ARDINDAN

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli, çatışmanın ardından yakalandı. Yaralılar ise ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Şu an için olayın detayları tam olarak aydınlatılmaya çalışılırken, ilk tespitlere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin yaralandığı belirtiliyor.

ankara-tasarim-2023-09-25t143357-733.jpg

Olay yerinde polis incelemelerine devam ederken, bölgede güvenliği sağlamak için özel harekat polisleri de görevlendirildi. Olayın perde arkasındaki nedenler ise soruşturma kapsamında netlik kazanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER