İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’ndan Meral Akşener’e bayram ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ailesiyle birlikte Kurban Bayramı’nın son gününde Meral Akşener’in evine ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’ndan Meral Akşener’e bayram ziyareti

Kurban Bayramı boyunca siyasi partiler gerek liderler gerek heyetler vasıtasıyla birbirlerine ziyarette bulundular. Genel olarak belediye binaları ve makam odalarında yaşanan ziyaretler sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ilginç bir bayram ziyareti yaptı. İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, ailesiyle birlikte Kurban Bayramı’nın son gününde partinin Kurucu Genel Başkanı olan ve Altılı Masa’nın öne çıkmış isimlerinden Meral Akşener’e evinde ziyaret gerçekleştirdi.

“DÜNÜMÜZ DE BİZİM YARINLARIMIZ DA”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’ndan Meral Akşener’e bayram ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ailesiyle birlikte İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in evine yaptığı bayram ziyaretini sosyal medya hesapları üzerinden iki taraftaki aile üyelerinin bir arada olduğu fotoğraflara birlikte paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Bayramın son günü ailece Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret edip, hayır dualarını aldık.

Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Tuncer ağabeye de sonsuz teşekkürler.

Dünümüz de bizim, yarınlarımız da…

Müsavat Dervişoğlu’nun ailesiyle birlikte Meral Akşener’e evinde yaptığı bayram ziyareti, İYİ Parti’nin sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER