İYİ Parti Ankara İl Teşkilatından Başkan Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret

Meral Akşener sonrasında değişim sürecine giren İYİ Parti bu süreci teşkilatlarına da yansıtmıştı. Bu kapsamda seçim döneminde görevden alınan Yener Yıldırım, aynı göreve yeniden getirilmişti.

İYİ Parti Ankara  İl Teşkilatından Başkan Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret

İYİ Parti'nin yeni döneminde en çok önem verdiği şehirlerden olan Ankara'da teşkilat çalışmaları sürüyor. 31 Mart seçimi döneminde İYİ Parti Ankara İl Teşkilat Başkanı görevinden ayrılan Yener Yıldırım, Mayıs ayında yeniden başkanlık koltuğuna oturmuştu.

PARTİ İÇİ ZİYARET YAPILDI

Göreve geldiği günden itibaren Ankara halkı için çalışacaklarını ifade eden Yener Yıldırım ve beraberindeki isimler bugün partilerinin Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret ettiler. Partinin bundan sonra izleyeceği yol haritası ve güncel meselelere dair yapılan istişarede el ele vererek çalışma vurgusu yapıldı.

İYİ Parti Ankara  İl Teşkilatından Başkan Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret

İYİ Parti resmi hesabından yapılan ziyaret ile ilgili "Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu , Ankara İl Başkanımız Sayın Yener Yıldırım ve il teşkilatımız ile Genel Merkezimizde bir araya gelerek istişarelerde bulundular. Değerli ziyaretleri için teşekkür ediyoruz" denildi. Yapılan ziyaret tarafların birbirine kolaylık ve başarı temennisi yapması ile son buldu.

GÖZLER İYİ PARTİ'DE

İYİ Partinin Meral Akşener sonrası nasıl bir yol süreç yaşayacağı merakla bekleniyor. Özellikle 31 Mart seçimlerinde partinin ağır bir yenilgi alması ve peş peşe gelen ayrılıklar sonrasında parti geniş bir değişim sürecine girmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER