İstanbul'da metrobüs kazası faciası! 1 kişi vefat etti, onlarca yaralı var

Türkiye güne İstanbul'dan gelen kaza haberi ile başladı. İki metrobüsün karıştığı olayda ağır yaralananlar olduğu öğrenildi.

Ülke genelinde yaşanan toplu taşıma kazalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da yoğun olarak kullanılan metrobüslerin yaşadığı kaza günün en çok konuşulan olayları arasında yer aldı.

Edibilen bilgiye göre Beylikdüzü istikametine doğru yola çıkan bir metrobüs bir anda kontrolden çıktı. Kontolü kaybedilen metrobüs o esnada karşıdan gelen bir başka metrobüse sert bir şekilde çarptı.

YAŞANAN KAZADA ACI HABER SONRADAN GELDİ

Çarpışma söz konusu alanda büyük bir korku ve panik yaşanmasına neden oldu. Olayın duyulmasının hemen adından vatandaşları kurtarabilmek adına olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Kazada ilk başta 3'ü ağır olmak üzere 11 kişinin yaralandığı ifade edilmişti. Daha sonra bu rakam güncellendi. Metrobüs kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken yaralı sayısınında 35'e yükseldiği öğrenildi.

Bir can pazarı yaşanan kazada yaralı olarak kurtarılan vatandaşların tedavisi sürüyor. Emniyet birimleri ise olay yerinde incelemelerde bulunuyor. Kaza ile ilgili ilerleyen süreçte kapsamlı bir soruşturma süreci yaşanması ve suçluşların cezalandırılması bekleniyor.

Kaynak: İHA