İstanbul'da Kuyu-30 operasyonu: 23 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul merkezli düzenlenen Kuyu-30 operasyonu ile 23 şüphelinin yakalandığını duyurdu. İşyerlerini kurşunlayan organize suç örgütüne büyük darbe vuruldu.

İstanbul'da Kuyu-30 operasyonu: 23 şüpheli yakalandı

Son dönemde ne yazık ki silahlı saldırı olaylarında büyük artış yaşanırken özellikle de işyeri kurşunlama olayları vatandaşı tedirgin etmişti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul'da işyerlerini kurşunlayan organize suç örgütüne karşı Kuyu-30 operasyona düzenlendiğini duyurdu. Düzenlenen operasyonda örgüte üye olduğu belirlenen 23 şüpheli yakalandı.

KUYU-30 OPERASYONU: İSTANBUL'DA 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Bakan Ali Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "İstanbul’da iş yerlerlerini kurşunlayan organize suç örgütü üyesi 23 şüpheli yakalandı. Sultangazi, Eyüpsultan, Bakırköy, Bağcılar ve Ataşehir ilçelerinde düzenlenen “KUYU-30” operasyonlarında; Kasten Öldürme, Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Kasten Yaralama, İşyeri Kurşunlanması, İkamet Kurşunlanması, Rüşvet, Tehdit, Mala Zarar Verme, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Düşürülmesi ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edilen 23 şüpheli yakalandı" diyerek düzenlenen operasyon hakkında bilgilendirmede bulundu.

İstanbul'da Kuyu-30 operasyonu: 23 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında organize suç örgütlerinin kökünü kazıyacaklarını bir kere daha vurgulayarak operasyonların devam edeceğinin sinyalini verdi. Yakalanan zanlıların pek çok olaya karıştığı belirlenirken ekipler tarafından 5 ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek ve 3 adet çelik yelek ile muhtelif miktarda yasaklı maddeye de el konulduğu açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER