İstanbul'da bayramda toplu taşıma ücretsiz mi?

Kurban Bayramı hazırlıkları devam ediyor. Belediyeler Kurban Bayramı için tedbirlerini duyurmaya başlarken İstanbul'da toplu taşımının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Bu çerçevede İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklamaları da yakından takip ediliyor.

İstanbul'da bayramda toplu taşıma ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'nın yaklaşıyor olması ile birlikte vatandaşlar merak ettiği pek çok konuya yanıt aramaya başladı. Kurban Bayramı hazırlıkları devam ederken belediyeler bir yandan hazırlıklara ilişkin bilgiler verirken bir yandan da tedbirlerini açıklıyor.

İstanbul'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlanırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bayram nedeniyle kentte alınan tedbirlere ilişkin açıklama yaptı. İBB'den yapılan yazılı açıklamanın ardından vatandaşlar da ''İstanbul'da bayramda toplu taşıma ücretsiz mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

KURBAN BAYRAMINDA İSTANBUL'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

16 - 19 Haziran tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı süresince İstanbulluların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için ekiplerin görev alacağını belirten İBB, merak edilen toplu taşıma sorusunu da yanıtladı. Bayram süresince kişileştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağı ifade edildi. İBB tarafından yapılan yazılı açıklamada ''Kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri, 16 - 19 Haziran arasını kapsayan 4 günlük bayram süresince, İBB’ye ait toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.'' denildi.

İstanbul'da bayramda toplu taşıma ücretsiz mi?

Bu çerçevede İETT, Metro İstanbul ve Şehir Hatları gerekli hallerde ek seferler koyulacağı ve İBB Deniz Taksilerinin de 7/24 hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi. Bayram boyunca, Kuzguncuk İskelesi, Moda İskelesi, Kadıköy İskelesi, Beşiktaş İskelesi ve Çubuklu Arabalı Vapur İskelelerimizde yer alan Vapur Kafelerinin de hizmette olacağı kaydedildi.

SONRAKİ HABER