İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişi trafiğe kapatıldı

İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişinde çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul yönünün trafiğe kapatılacağı bildirilirken detaylar da yola çıkacak olan vatandaşlar için paylaşıldı.

İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişi trafiğe kapatıldı

İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişi, yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul yönünde kapatıldı.

Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin bilgiler verilmeye devam ederken çalışmalar kapsamında Bolu Dağı geçişinin İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Verilen bilgi sonrası yolun ne kadar süreyle trafiğe kapalı kalacağı da merak edildi.

BOLU DAĞI GEÇİŞİNİN İSTANBUL İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILDI

Bolu Dağı Tüneli'nde yapılacak olan çalışmalar kapsamında, otoyolun Bolu Dağı geçişinde, Abant - Kaynaşlı kavşakları güzergahındaki 23 kilometrelik kesimin Bolu Tüneli dahil İstanbul yönünde hizmet veren tünel portalı çelik konstrüksiyon olarak Kaynaşlı yönünde uzatılacak, 2 viyadükte de 4 derz değişimi yapılacak. Söz konusu bölgede yapılacak olan çalışma nedeniyle güzergah, İstanbul yönünde 19 Eylül saat 17.00'ye kadar 50 gün süreyle kapalı kalacak.

İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişi trafiğe kapatıldı

Karayolları ekiplerince Abant gişelerine dubalar yerleştirilirken bölgede bu süre boyunca İstanbul istikametindeki trafik, Abant kavşağından D-100 kara yolu üzerinden sağlanacak. Otoyolun Ankara istikametinde ise trafik normal seyrinde ilerleyecek. 50 günün sonunda ise trafik akışı tamamen normale dönecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER