İstanbul Sarıyer'de çıkan yangın geniş alana yayıldı

İstanbul Sarıyer'de çıkan yangının geniş bir alana yayıldığı açıklandı. Ekiplerin yangına müdahalesi devam ederken son dakika gelişmelerini derledik.

İstanbul Sarıyer'de çıkan yangın geniş alana yayıldı

Havaların ısınması ile beraber yangın riskine karşı olarak çeşitli uyarılar yapılmış ve bir dizi de önlem alınmıştı. Ancak birbirinden farklı nedenlerle yangın haberleri gelmeye devam ederken son olarak İstanbul'dan gelen bir yangın haberi de araştırmaları artırdı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde otluk alanda yangın çıktığı öğrenildi. Çıkan yangın geniş bir alana yayılırken son durum da merak edildi. Vatandaşlar, ''İstanbul Sarıyer'deki yangında son durum nedir?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

SARIYER'DE ÇIKAN YANGIN GENİŞ BİR ALANA YAYILDI

İstanbul Sarıyer'de otluk alanda çıkan yangın kısa geniş bir alana yayıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangının söndürme çalışmalarının da devam ettiği ifade edildi. Yangın, saat 17.00 sıralarında Ferahevler Mahallesi Balabandere Caddesi'nde bulunan otluk alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı.

İstanbul Sarıyer'de çıkan yangın geniş alana yayıldı

Yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayılırken itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın, saat 22.00 sıralarında yeniden başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Ancak yangının geniş bir alana yayıldığı ifade edilirken söndürme çalışmalarına destek ekiplerin de gittiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER