İstanbul metrosu arızalandı mı, seferler ne zaman başlayacak?

Trafik sorununun olmaması nedeniyle raylı sistemler şehir içi ulaşımın en çok tercih edilen yöntemleri arasında bulunuyor. Şehir içi ulaşımda her gün milyonlarca vatandaşın kullandığı İstanbul metrosunda bir arıza meydana geldi. İstanbul'daki metro arızasının ardından araştırmalar da başladı.

İstanbul metrosu arızalandı mı, seferler ne zaman başlayacak?

Ülkemizde metro ağının bulunduğu illerde vatandaşlar şehir içi ulaşımını sıklıkla metro ağları ile gerçekleştiriyor. Metro ulaşımını tercih edenler zaman zaman sefer aksamaları nedeniyle şikayetlerini dile getirirken bu kez İstanbul'daki metro arızası gündem oldu.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar metro ulaşımlarını kesintisiz olarak sağlamak isterken çeşitli nedenlerden dolayı bu arızalar meydana gelebiliyor. Son olarak Mega Kent İstanbul'da yaşanan metro seferlerindeki gecikme nedeniyle de vatandaşlar arama motorlarında ‘’İstanbul metrosu arızalandı mı, seferler ne zaman başlayacak?'' gibi sorularına da yanıt aramaya başladı.

İSTANBUL'DA METRO ARIZALANDI MI?

İstanbul metrosunda yapılan bir duyuru ile vatandaşlar seferlerin olmayacağını öğrendi. Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.

İstanbul Metrosu Üsküdar - Çekmeköy hattında yaşanan arıza nedeniyle seferlerin durdurulduğu öğrenilirken vatandaşlar da arızanın nedenini merak etti. M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattında seferler otobüslerle yapılmaya başlanırken tünellerde kalan çok sayıda vatandaşın da yürümek zorunda kaldığı bildirildi.

İstanbul metrosu arızalandı mı, seferler ne zaman başlayacak?

Seferlerin otobüsle sağlandığı duraklarda yoğunluk oluşurken arızanın giderilmesi için çalışma başlatıldığı bildirilirken yapılan son dakika açıklaması ile seferlerin hatta yeniden başladığı duyuruldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER