İstanbul Metro neden çalışmıyor? Mecidiyeköy Metro durağı neden kapatıldı

İstanbul'da günde yüzbinlerce insanın kullandığı metrolarda belirli olaylardan dolayı gecikmeler meydana gelebiliyor. Son olarak İstanbul Mecidiyeköy metro durağında yaşanan acı bir olay sonrası metroda gecikme meydana geldi.

İstanbul Metro neden çalışmıyor? Mecidiyeköy Metro durağı neden kapatıldı

İstanbul'da son zamanlarda sık yaşanan intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre İstanbul Mecidiyeköy Metro Durağı'nda bir kadının yaşamına son vermesi sonucu metro seferleri durdu. Konu ile ilgili yetkili birim tarafından açıklama yapıldı.

METRO DURAĞINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Yaşanılan olayın ardından bölgede büyük bir panik meydana geldi. Bir kadının hırkasını çıkarıp intihat girişiminde bulunması sonrasında yapılan açıklamada “Bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır” ifadeleri yer aldı ve diğer duraklarda ve gün içinde metro kullanacak vatandaşlara yaşanan durumun sebebi izah edildi.

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda yaşanan bu girişim sonrasında vatandaşların mağdur olmaması için ise ulaşımın geçici olarak Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonları arasında normal işletme döngüsünde ve Gayrettepe-Osmanbey arasında ise ring seferleri şeklinde sürdürüldüğü duyuruldu.

SON DÖNEMDE PEŞ PEŞE GELEN VAKALAR AKILLARDA SORU İŞARETİ OLUŞTURDU

Söz konusu girişimi yapan kadının sağlık durumuna dair bir bilgi bulunmuyor.

Son dönemde İstanbul'da sıklıkla yaşanan toplu taşımada intihar olaylarının ardından yetkililerin nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu. Konu sosyal medyada bir çok defa dile getirilirken, yaşanan bu üzücü olaylardan rahatsız olan vatandaşlar acilen yetkililer tarafından önlem alınması gerektiğini bildirdi.

SONRAKİ HABER