İstanbul Beyoğlu'ndaki 9 katlı otelde yangın çıktı

Ülkemizde yaşanan asayiş olaylarına yenileri eklenmeye devam ederken İstanbul'dan bir son dakika haberi geldi. İstanbul'da 9 katlı bir otelde yangın çıktığı öğrenildi.

Türkiye'de meydana gelen asayiş olayları basına yansımaya devam ediyor. Basına yansıyan olaylar gündemde yer alırken İstanbul'dan bir son dakika haberi geldi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 9 katlı bir otelde yangın çıktığı öğrenildi. Çıkan yangına ilişkin detaylar sorgulanırken can kaybının olup olmadığı da merak edildi.

İSTANBUL BEYOĞLU'NDA 9 KATLI OTELDE YANGIN ÇIKTI

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bir otelde yangın çıktığı öğrenildi. Otelde çıkan yangın büyük bir paniğe neden oldu. Oteldekiler yangını itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul Beyoğlu'ndaki 9 katlı otelde yangın çıktı

İTFAİYE EKİPLERİ BEYOĞLU'NDAKİ OTEL YANGININA MÜDAHALE ETTİ

Beyoğlu Sıraselviler Caddesi'ndeki 9 katlı otelde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktığı bildirildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye edipleri sevk edildi. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken bölgeye aynı zamanda çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

BEYOĞLU'NDAKİ YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR

Yoğun dumanın çıktığı otelde konaklayanların bazıları kendi imkanlarıyla çıkarken, mahsur kalanları ise itfaiye ekiplerinin çıkardığı öğrenilirken itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.