İŞKUR TCDD 109 tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı ne zaman?

TCDD 109 işçi alımı yapacağını duyurdu. 109 kişilik kadro açılırken tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı yapılacağı ifade edilirken başvuru yapmak isteyenler de araştırmalarına başladı.

İŞKUR TCDD 109 tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı ne zaman?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) işçi alımı yapacağını duyurdu. TCDD tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı yapacağını ifade ederken adayların başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştireceği belirtildi.

Bunun üzerine ''İŞKUR TCDD 109 tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı ne zaman?'' sorusuna yanıt aranırken başvuru tarihleri ve şartları da araştırılmaya başlandı.

2024 İŞKUR TCDD PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN, SINAV NE ZAMAN?

TCDD, 109 işçi alımı yapılacak ve belirsiz süreli iş sözleşmesi ile yapılacak alımlarda KPSS şartı aranacak. 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi alımı yapılacağı açıklanırken sözlü sınavların da Ankara'da yapılacağı bildirildi.

İŞKUR TCDD 109 tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı ne zaman?

TCDD 109 işçi alımı başvuruları bugün itibariyle başladı. 2 - 6 Eylül tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak olan başvurularda adayların KPSS puanı olması şartı aranıyor. 109 işçi;

Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Manisa, Hatay, Konya, Kütahya, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Isparta ve Afyonkarahisar'da görevlendirilecek.

SONRAKİ HABER