İŞKUR kendi bünyesine sözleşmeli personel alacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) güncel personel alım ilanlarını yayımlıyor. Ancak bu sefer yayımlanan ilan İŞKUR için. İŞKUR kendi bünyesine sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyenler için hem genel hem de özel şartlar açıklandı.

İŞKUR kendi bünyesine sözleşmeli personel alacak

İŞKUR sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Yapılacak personel alımında KPSS ve YDS puanlarının baz alınacağı öğrenildi. Başvurmak isteyenler eğer YDS puanını ibraz etmezse puanı 0 olarak kayıtlara geçecek. KPSS’nin de yüzde 70’i baz alınarak hesaplama yapılacak.

Yapılacak olan alımda sözleşmeli personel kadrosu için 10 katı aday görüşmeye çağırılacak. Toplamda 20 kişi işe alınacak.

İŞKUR kendi bünyesine sözleşmeli personel alacak

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin genel başvuru şartlarını yayımladı. Genel başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak
  • Belirtilen bölümlerden mezunu olmak
  • Alım yapılacak mesleklere göre deneyim şartını taşımak
  • Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak ve güncel programlama dillerinden en az 2 tanesini bildiğini belgelemek
  • Erkek adaylar için askerliği tamamlamak, muaf ya da tecilli olmak

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Belirtilen şartları taşıyan adayların özel başvuru şartlarına da sahip olması gerekiyor. Özel şartları taşıyan adaylar başvurularını 9 Eylül’den itibaren 23 Eylül’e kadar yapabilecek. Başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. Online olarak yapılacak başvurular neticesinde başvurusu kabul edilen adaylar mülakata ve görüşmeye çağırılacak.

Maaş bilgisine ilişkin de detaylar belli oldu. yapılan açıklamada 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4’üncü maddesinin (B) bendine göre istihdam edilenler için sözleşme ücreti tavanı özel şartlar altında çalışacaklar için altında belirtilen kartların çarpımı sonucunda belirlenen tutarlar ödenecek.

SONRAKİ HABER