İŞKUR Genel Müdürü Samet Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Resmi Gazete'nin 11 Ağustos 2023 tarihli atamam kararlarına göre İŞKUR Genel Müdürlüğü'ne Samet Güneş atandı.

İŞKUR Genel Müdürü Samet Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Bugün Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar doğrultusunda İŞKUR Genel Müdürlüğü'ne Samet Güneş atandı. İŞKUR Genel Müdürlüğü'ne Samet Güneş'in atanmasının ardından yeni İŞKUR Genel Başkanı'nı merak eden vatandaşlar ''Samet Güneş kimdir?'' araştırması yapmaya başladı.

İŞKUR Genel Başkanı Samet Güneş ile ilgili araştırmalar yapılmaya devam edilirken birçok kişi arama motorları üzerinden Samet Güneşle ilgili merak ettiklerini araştırmaya devam ediyor.

SAMET GÜNEŞ KİMDİR?

1982 yılında Kırcaali'de doğan Samet Güneş ilk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamlamıştır. Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisans derecesini alan Samet Güneş 2006 yılında Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünde Sosyal Yardım Uzman Yardımcısı olarak çalışma hayatına başlamış ve ardından 2011 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzmanlığı, 2013 yılında Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünde Ar-Ge Daire Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

2020 yılında Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan GÜNEŞ, Haziran 2023 tarihinden itibaren İŞKUR’da Genel Müdür V. olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

SAMET GÜNEŞ KAÇ YAŞINDA?

İŞKUR Genel Başkanı Samet Güneş 40 yaşındadır.

SAMET GÜNEŞ EVLİ Mİ?

Samet Güneş iyi derecede İngilizce bilmekle birlikte evli ve çocuk babasıdır.

SONRAKİ HABER