İş arayanlara müjdeyi bizzat bakan verdi! Kamu kurumuna 5500 personel alımı yapılacak

Devam eden istihdam sorunları nedeniyle bir an önce işe girmek isteyenler araştırmalarını sürdürüyor. Kamu kurumlarında işe girmek isteyenler devletin yayımladığı ilanları incelemeye devam ederken bu kez istihdam açıklaması bizzat bakandan geldi.

İş arayanlara müjdeyi bizzat bakan verdi! Kamu kurumuna 5500 personel alımı yapılacak

Ülkemizde devlet kurumlarında istihdam edilmek isteyenler, ilan araştırmalarına devam ediyor. Kamu kurumlarında çalışmak üzere bakanlıkların yayımladığı ilanlar yakından takip edilirken Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere yapılacak 5 bin 500 personel alımı müjdesi verdi.

5 bin 500 vatandaşa istihdam kapısı aralanırken bu çerçevede ilan detayları da merak edildi. Tarım ve Orman Bakanlığının taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere alımı yapılacak olan 5 bin 500 personel için sürece yeşil ışık yakılırken Bakan Yumaklı'nın açıklamaları merak konusu oldu.

BAKAN YUMAKLI'DAN PERSONEL ALIMI MÜJDESİ

İşsizlik sorunu ile mücadele eden vatandaşlar yeni bir iş kapısı için araştırmalarını sürdürürken Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailesi büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 5 bin 500 personel alımına ilişkin süreci başlatıyoruz.'' dedi.

İş arayanlara müjdeyi bizzat bakan verdi! Kamu kurumuna 5500 personel alımı yapılacak

Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler sürece ilişkin detayları merak ederken Bakan Yumaklı açıklamasının devamında ‘'Aramıza katılacak arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları tarım, orman ve su alanlarındaki gücümüze güç katacak. Ülkemizin dört bir yanında bakanlığımızın faaliyetleri artarak devam edecek. Göreve başlayacak tüm yeni mesai arkadaşlarımı kutluyor, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi. Bakanlık tarafından detayların ilerleyen günlerde açıklanacağı öğrenilirken 5 bin 500 kişi daha bakanlık bünyesinde istihdam edilmiş olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER