İş arayanlar dikkat! Üniversite 101 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Trakya Üniversitesi tarafından yayımlanan son ilana göre sağlık başta olmak üzere pek çok kadroya alımların yapılacağı öğrenildi.

İş arayanlar dikkat! Üniversite 101 sözleşmeli personel alımı yapacak!

9 Aralık tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ilanlarına göre Trakya Üniversitesi tarafından pek çok kadroda sözleşmeli personel alımların gerçekleştirileceği öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detayların da belirlendiği ifade edildi.

ÜNİVERSİTEYE 101 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Yayımlanan ilan kapsamında üniversitenin yapacağı alımlar hakkında detaylar şu şekilde verildi;

İş arayanlar dikkat! Üniversite 101 sözleşmeli personel alımı yapacak!

İş arayanlar dikkat! Üniversite 101 sözleşmeli personel alımı yapacak! - Resim : 2

İş arayanlar dikkat! Üniversite 101 sözleşmeli personel alımı yapacak! - Resim : 3

İş arayanlar dikkat! Üniversite 101 sözleşmeli personel alımı yapacak! - Resim : 4

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Verilen bu kadrolara başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ise şu şekilde verildi;

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
2- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
4- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda başvurduğu pozisyon ile aynı pozisyonda 4/B’li olarak çalışıyor olmamak ve son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.
5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
6- Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
7- Tüm adayların 24 (yirmi dört) saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve iç/dış mekanlarda çalışmasına engel akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili bir durumunun olmaması
gerekmektedir. Atanmaya hak kazanan tüm adaylardan işin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak gerekli sağlık koşullarını taşıyıp taşımadığına ilişkin Sağlık Kurulu Raporları istenecektir. Şartları taşımayanların tespiti halinde göreve başlama işlemleri yapılmayacaktır, göreve başlamış olsalar dahi sözleşmeleri iptal edilecek olup buna ilişkin beyan formu alınacaktır.
8- Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Üniversitenin rektörlüğünden şahsen kabul edilecek olan başvuru işlemleri ilanın yayımlandığı tarihten yani 9 Aralık 2023 tarihinde itibaren 15 gün süre ile kalacaktır.

SONRAKİ HABER