iPhone 16 alabilmek için geceden kuyruğa girdiler!

Apple, son günlerde çıkardığı iPhone 16 ile gündem olmaya devam ediyor. Ülkemizde de satışa çıkan iPhone 16 alabilmek için geceden kuyruğa giren vatandaşlar sosyal medyada gündem oldu.

iPhone 16 alabilmek için geceden kuyruğa girdiler!

Ülkemizde satışa çıkan iPhone 16’nın fiyatları modeline ve özeliklerine göre değişkenlik gösteriyor. Fiyatının 120 bin TL’ye kadar çıktığı iPhone 16 almak isteyenler dün akşam 20.30’dan bu yana sırada bekledi.

BU SABAH ÜLKEMİZDE DE SATIŞA ÇIKTI

Apple, yeni telefonu iPhone 16’yı geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. Telefonun özelliklerini duyan almak için ürünün mağazalara gelmesini beklemeye başladı. Bu sabah saatlerinden itibaren ülkemizde satışa çıkan iPhone 16 için oluşturulan kuyruk sosyal medya kullanıcıları tarafından ti’ye alındı.

Aktarılan haberin detayına göre iPhone 16’yı ilk alabilmek için vatandaşlar İstanbul’da Üsküdar ve Kadıköy’deki mağazaların önünde kamp yapmaya başladı.

İPHONE 16 KAÇ PARA?

iPhone 16’nın ne kadar olduğu aslında telefonun hem özelliğine hem de hafıza alanına göre farklılık gösteriyor. Ancak en ucuz modelinin 64 bin 999 TL’den en pahalısının da 120 bin TL civarından satışa çıktığı belirtildi.

iPhone 16 alabilmek için geceden kuyruğa girdiler!

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

iPhone 16’yı ilk alanlardan olmak isteyen vatandaşlar dün akşam saatlerinden itibaren satış yapılacak mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sosyal medyada olan görüntülere göre bazı vatandaşların bekleme alanına kamp sandalyesi getirdiği görüldü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER