İnternet çöktü mü, yavaşlatıldı mı? İnternet nasıl hızlandırılır?

İnternet kullanıcıları akşam saatlerinden bu yana internetteki yavaşlıktan şikayet etmeye başladı. İnternet çöktü mü, yavaşlatıldı mı? İnternet hızlandırılır mı? İşte internete ilişkin merak edilenler..

İnternet çöktü mü, yavaşlatıldı mı? İnternet nasıl hızlandırılır?

Aktarılan son habere göre bugün Ankara’da meydana gelen terör saldırısı olayı sonrasında akşam saatlerinde internetin yavaşladığına dair şikayetler hızla artmaya başladı. Konu sosyal medyada gündem olurken, konu ile ilgili henüz GSM operatörlerinden de açıklama gelmedi.

İNTERNET ÇÖKTÜ MÜ?

İnternetin çöküp çökmediği hızla araştırma konusu oldu. Konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de Twitter’da pek çok kullanıcı bu onu ile ilgili şikayetlerini dile getiriyor. İnternetin hızında genel olarak bir yavaşlama söz konusu. Konu ile ilgili problemin önümüzdeki saatlerde çözülmesi bekleniyor.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Diğer yandan pek çok kullanıcı Twitter’ın çöküp çökmediğini merak ediyor. Çünkü uygulamaya girmek isteyenler boş ekran hatası ile karşılaşıyor. Ankara’da yaşanan olayların akabinde internetin yavaşlaması ile yanlış bilgilerin yayınlanmasının engellenmesinin amaçlandığı tahmin ediliyor.

İNTERNET NASIL HIZLANDIRILIR?

İnterneti hızlandırmak için yapılabilecek pek çok işlem mevcut. İlk olarak internet yavaşlık sorunu ile karşılaşan pek çok kişi modemini resetleyerek sorunu çözebilmektedir. Bunun yanı sıra modemin fişini 5-10 dakika çekili bırakmak da sorunun giderilmesine yardımcı olabilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER