Instagram çöktü mü, neden girilemiyor, akış yenilenemedi ne demek?

Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte Instagram kullanıcılarının hesaplarına girdiklerinde akış yenilenemedi uyarısı ile karşılaştığı görüldü. Bu sorunun kaynağı ise merak konusu oldu.

Instagram çöktü mü, neden girilemiyor, akış yenilenemedi ne demek?

Bugün sosyal medya hesapları olan Instagram üzerinden profillerine giriş yapan kişiler, 'akış yenilenemedi uyarısı ile karşılaştı. Bu sorunun yaşanmasının hemen ardından ise Instagram kullanıcıları tarafından neden giriş yapılamadığı, sorunun kaynağının ne olduğu gibi konularda internet üzerinden araştırma yapmaya başladı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, AKIŞ YENİLENEMEDİ NE DEMEK?

Yaşanan bu soruna bakıldığı zaman Instagramda zaman geçirmek için giriş yapan kişilerin profillerinde herhangi bir şekilde sayfaya giriş yapmak istedikleri zaman akış yenilenemedi uyarısı ile karşılaştıkları görüldü. Bunun ardından kişiler de sosyal medya hesapları üzerinden bu sorunun kaynağını araştırdı.

Daha önce de bazı zamanlarda bu sorun yaşansa da kişilerin bu uyarıları güncel olarak aldıklarında genel bir sorun ile karşı karşıya kaldıkları öğrenildi. Henüz sorunun büyüklüğü ya da kapsamı hakkında bilgi gelmese de bu uyarı ile karşı karşıya kalan kişilerin genel arza nedeni ile sayfalarını yenileyemedikleri öğrenildi. Yani kendi telefon ya da internetlerinde herhangi bir sorunun olmadığı ifade edildi.

Instagram tarafından gelecek herhangi bir resmi açıklamanın ardından gelişmeleri sizlere de aktaracağız.

SONRAKİ HABER