İnşaattan düşen 17 yaşındaki işçi yaralandı

Nevşehir'de 17 yaşındaki işçi, henüz bilinmeyen bir nedenle inşaattan düştü. Genç işçi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İnşaattan düşen 17 yaşındaki işçi yaralandı

Nevşehir'de 17 yaşındaki işçi, bir inşaatın merdivenlerinden düşerek yaralandı. 17 yaşındaki genç işçi, Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Nevşehir'de korku dolu anlar yaşandı. Nevşehir’de bir inşaatın merdivenlerinden bilinmeyen nedenle 17 yaşındaki işçi yaralandı. Olay, merkeze bağlı Nar beldesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İnşaattan düşen 17 yaşındaki işçi yaralandı

OLAY YERİNDE MÜDAHALE YAPILDI

Edinilen bilgilere göre Nevşehir'de bulunan bir inşaatta çalışan 17 yaşındaki A.A., henüz belirlenemeyen bir nedenle merdivenden düştü. İnşaatta çalışan diğer işçiler, 17 yaşındaki A.A.'nın inşaatın merdivenlerinden düştüğünü fark etti. İşçiler, zaman kaybetmeden yaşananları yetkililere bildirdi. İnşaatta çalışan diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızlı bir şekilde ulaşan ekipler, yaralanan gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

İnşaatın merdivenlerinden düşerek yaralanan 17 yaşındaki A.A.'nın sağlık durumu merak edildi. A.A., Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumu ile ilgili henüz ayrıntılı bir bilgiye ulaşılamadı. Genç işçinin yaşadığı kaza ise yakınlarına haber verildi. Ekipler ise yaşanan olayla ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER