İnşaat işçisi takdir topladı! Çamur olan ayakkabısını çıkararak markete girdi!

Bir inşaat işçisi, aşırı yağıştan dolayı çamur olan ayakkabılarını marketin önünde çıkardı ve markete çoraplarıyla girdi. İşçinin bu davranışı sosyal medyada gündem oldu.

İnşaat işçisi takdir topladı! Çamur olan ayakkabısını çıkararak markete girdi!

Hatay'da bir inşaat işçisi, aşırı yağıştan dolayı çamur olan ayakkabılarını gireceği marketin önünde çıkarttı. İşçinin bu ince davranışı ise sosyal medyada çok konuşuldu ve takdir topladı.

Hatay’da İskenderun ilçesi İsmet İnönü Mahallesi’nde bulunan bir markete gelen inşaat işçisi, çamur olan ayakkabısını çıkararak markete girdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü kısa sürede ilgi odağı olurken, inşaat işçisi davranışı ile takdir topladı. 28 yaşındaki işletme sahibi Ahmet Pembe, ayakkabısını çıkarmaması konusunda ısrar ettiğini fakat inşaat işçisinin ayakkabısını çıkararak markete girdiğini söyledi.

"O GÜN DE TEMİZLİK YAPMAMIŞTIM"

Pembe, “Normalde vatandaşı tanımıyorum, ilk defa gördüğümüz vatandaş. Değerli bir ağabeyimiz tabii ondan sonra tanıştık videodan sonra iznini aldım, onun izniyle paylaştık videoyu. Yani çıkartma dedim, dışarda biri diyecek ki bak Ahmet ayakkabısız içeri adam alıyor. Öyle bir tepki görmemek için çıkartmamasını istedim. O gün de bayağı bir yağmurluydu, Allah’ın bereketi güzeldi. Yani kendi girmese bile başkası girip kirletecekti yerleri. O gün de temizlik yapmamıştım, ona rağmen yerlerim tertemizdi" dedi.

İnşaat işçisi takdir topladı! Çamur olan ayakkabısını çıkararak markete girdi!

"İNSANLIK ÖLMEDİ"

Kendine ayakkabısını çıkartmamasını söylediğini anlatan Ahmet Pembe, "Ayakkabısını çıkartmaması için ısrarcı oldum, çıkarttı. Ondan sonra arkadaşları girmek istedi, arkadaşları da girdirmedi içeriye. Dedim ’Millet bize tepki gösterecek. Bak müşteri hiç içeri almıyor’ gibisinden. Duygulandım gerçekten düşüncesinden dolayı, kendisine teşekkür ederim. Halkımız, emekçimiz gerçekten deprem bölgesindeyiz, özellikle doğudan gelen işçi kesim arkadaşlarımız gerçekten çok duyarlı, vefalı. İnsanlık ölmedi ya devam ediyor. Belki başkası olsa bana ne der girer, sonuçta benim zaten görevim o dükkanı temizlemek" ifadelerini kullandı.

İnşaat işçisinin duyarlı davranışı, kamera kaydına yansıdı. O anlar sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları, işçiyi göstermiş olduğu ince düşünceden dolayı takdir etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER