Inditex 2024 indirimi başlıyor! Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius

Belirli dönemlerde firmalar tarafından uygulanan indirimler geniş bir kitle tarafından değerlendiriliyor. Dünyaca ünlü markaların ürünlerini daha uygun fiyata kaçırmak istemeyenler indirimlere akın ediyor.

Inditex 2024 indirimi başlıyor! Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius

Yaz aylarının gelmesi ile beraber firmalarda indirim kampanyaları hızlanmaya başladı. Bu kapsamda en çok dikkat çekenlerden birisi de Inditex indirimi oldu. Her yıl binlerce insan tarafından takip edilen ve değerlendiren indirimin bu seneki bilgileri duyuruldu.

Zara, Bershka ve Pull&Bear gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındıran Inditex için beklenen gün geldi. 2024 yılı indirimlerinin bugünden itibaren başladığı öğrenilirken yüzde 70 gibi dev oranlarda yapılacak zamların mağaza stoklarında büyük bir erimeye neden olması bekleniyor.

İNDİRİMLER BAŞLIYOR

Ünlü markalar ve indirim tarihleri şu şekilde oldu;

Bershka 26 Haziran - 31 Ağustos

Zara 26 Haziran (20:00 uygulama / 21:00 internet sitesi / 27 Haziran mağazalarda)

Pull & Bear 26 Haziran 17:00'de uygulama/ 18:00'de web sitesinde / 27 Haziran mağazalarda - 26 Temmuz)

Oysho (26 Haziran 18:00 uygulamada/ 19:00'de web sitesinde, 27 Haziran'da mağazalarda)

Geçtiğimiz dönemlerde Gratis benzer bir indirim yapmış ve yaşananlar ülke gündemine oturmuştu. Bu indirimlerin çok uzun süre boyunca devam edecek olmasından dolayı bir yoğunluk olması beklenirken bunun izdihama dönüşmesi düşük ihtimal olarak görülüyor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER