İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin dikkatine! Okullar 3 Ağustos'ta açılıyor

Okulların 3 Ağustos tarihinde açılacağı belirtilirken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama okulların açılmasına sadece 2 günün kaldığına yer verildi. İ

İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin dikkatine! Okullar 3 Ağustos'ta açılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklama oldukça dikkat çekti. Milyonlarca öğrenci ve veliyi yakından ilgilendiren açıklaması dikkat çekerken Milli Eğitim Bakanlığı 3 Ağustos'ta okulların açıldığı bilgisine yer verdi.

Okulların 3 Ağustos tarihinde açılacağı belirtilirken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama okulların açılmasına sadece 2 günün kaldığına yer verildi. İlkokul, Ortaokul ve Lisede okuyan milyonlarca öğrenci ve veliyi yakından ilgilendiren açıklama MEB'den geldi.

YAZ OKULU DUYURUSU GELDİ!

İlkokul, Ortaokul ve Lise dahil olmak üzere milyonlarca öğrenciyi kapsayan bir duyuru yapıldı. Okulların açılacağı tarih Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanırken aynı zamanda Bakanlığın açıklamasında son 2 gün vurgusu da dikkat çekti.

6 Şubat tarihinde 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin meydana gelmesinin ardından eğitimde aksama yaşanırken bu aksaklığın giderilmesi ve eksikliğin kapatılması adına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dikkat çeken açıklama geldi. MEB tarafından yapılan açıklamada erken yaz okulu döneminin başlatılacağına yer verildi.

3 AĞUSTOS TARİHİNDE BAŞLIYOR!

MEB tarafından yaz okulunun başlatılacağına yer verilirken yaz okulu uygulamasının tamamen ücretsiz olacağı belirtildi. Yaz okulunun 3 Ağustos Perşembe günü başlayacağı açıklandı. MEB, yaz tatilindeki öğrencilere 81 ile yazı göndererek okulların açılış tarihini duyurdu. Yaz okulu uygulamasının başlatılması ile birlikte 3 Ağustos tarihinde öğrencilerin yaz tatili de böylelikle sona ermiş olacak.

Özellikle de deprem bölgesindeki illerde yaşanan deprem nedeniyle eğitimin aksaması ve belli bir açık oluşması öğrencileri üzerken bu açık yaz okulu uygulaması ile kapatılacak. Öğrenciler, kendi ihtiyaçları ve tercihleri doğrultusunda derslere devam edebilecekler.

SONRAKİ HABER