İkinci dönem not ve devamsızlık girişi hangi tarihte bitecek?

E-Okul'un ne zaman kapanacağı merak konusu olmaya başladı. Okulların kapanmasına sayılı günler kala öğrenciler e okul not girişlerinin ne zaman kapanacağını sorguluyor.

İkinci dönem not ve devamsızlık girişi hangi tarihte bitecek?

Öğrenci, öğretmen ve velilerin gündeminde e-okul sistemine ilişkin bası konular yer alıyor. E- okul siteminin kapanış tarihi gündemin önemli konu başlığını oluştururken 2023 - 2024 Eğitim öğretim yılının bitmesi ve okulların kapanmasına sayılı günler kala ''İkinci dönem not ve devamsızlık girişi hangi tarihte bitecek?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

Öğrenciler e-Okul sistemine not girişlerinin ne zaman kapanacağını merak ederken bir yandan da karne günü için heyecanlı bekleyişlerine devam ediyorlar. e-Okul'un ne zaman kapanacağı merak edilirken Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) konuya ilişkin açıklamaları yakından takip ediliyor.

E-OKUL NOT GİRİŞİ NE ZAMAN KAPANACAK?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala e-Okul sistemi de büyük bir ilgi kazandı. Öğrencilerin sınav sonuçları ve karne notları MEB E-Okul sistemi üzerinden görüntülenebilirken ''e-Okul ne zaman kapanıyor?'' sorusu da gündem oldu. E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Not girişinin tamamlanmasıyla beraber e-Okul karne günü yani 14 Haziran Cuma gününe kadar açık kalacak. E-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak "eokul.meb.gov.tr" adresine giriş yapılacak ve "Veli Bilgilendirme Sistemi" üzerinden e-Devlet kapısına yönlendirileceksiniz.

SONRAKİ HABER