İkinci cemre ne zaman, nereye düşecek?

Baharın habercisi olarak bilinen cemre düşmesine ilişkin merak edilenler artıyor. Cemre düşme tarihleri vatandaşların gündeminde yer alırken cemrenin hangi tarihte ve nereye düşeceği sorgulanıyor.

İkinci cemre ne zaman, nereye düşecek?

Cemre düşmesi olarak da adlandırılan ve baharın habercisi olarak bilinen cemre düşmesine ilişkin merak edilenler artıyor. Cemre düşmesine dair merak edilenler artarken ilk cemre havaya düştü. İlk cemrenin havaya düşmesinin ardından vatandaşlar, ‘’2024 ikinci cemre ne zaman, hangi tarihte, nereye düşecek?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Halk arasında baharın habercisi olarak kabul edilen ve soğuk havaların da geride kaldığını simgeleyen cemre ile ilgili olarak araştırmalar arttı. Havaların ısınacağı anlamına gelen cemre düşmesine ilişkin merak edilenler artıyor. Vatandaşlar, ‘’Cemre düştü mü?'' sorusuna yanıt ararken ilk cemre 19 Şubat tarihinde havaya düştü. Her sene havaların ısınmasıyla gündeme gelen cemre tarihleri bir kez daha sorgulanırken ikinci cemre düşmesine dair soruları derledik.

İKİNCİ CEMRE DÜŞTÜ MÜ, NE ZAMAN DÜŞECEK?

Sırasıyla havaya, suya ve toprağa düştüğüne inanılan cemre, 2024 yılında da ilk olarak havaya düştü. İlk cemre, 19 - 20 Şubat tarihlerinde havaya düştü.

İkinci cemre ne zaman, nereye düşecek?

İkinci cemre 26 - 27 Şubat tarihlerinde havaya düşecek. Ardından üçüncü cemre 5 - 6 Mart tarihlerinde toprağa düşmüş olacak. Cemreler birer hafta arayla düşerek ilkbaharın geldiğinin müjdecisi olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER