İddia! Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketine atanan kayyum yaşamına son verdi

Fenomenler soruşturmasının bir diğer şüpheli çifti olan doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz'ün şirketine atanan kayyumun, ''Çok fazla kötülük'' var diyerek yaşamına son verdiği iddia edildi.

İddia! Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketine atanan kayyum yaşamına son verdi

Fenomenler soruşturması kapsamında haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma açılan Tayyar ve Özlem Öz çifti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Show TV'nin haberine göre, Öz çiftinin şirketine atanan kayyum, ‘’Çok fazla kötülük var'' diyerek yaşamına son verdi.

Dilan ve Engin Polat soruşturması kapsamında mercek altına alınan fenomenlerden biri de Tayyar ve Özlem Öz çifti oldu. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma açılan çiftin şirketlerine Bünyamin Ergün atanmıştı.

Ergün'ün , İstanbul Başakşehir'deki evinde “Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım” notunu bırakarak yaşamına son verdiği iddia edildi.

KASIM 2023'TE SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI!

Öz çiftine, Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarından tutuklanması ardından 28 Kasım 2023'te soruşturma başlatılmıştı.

Tayyar ve Özlem Öz, Dilan ve Engin Polat gibi lüks yaşantıları ile sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor ve sosyal medya kullanıcılarından tepki alıyorlardı.

Lüks yaşantılarını alenen insanlarla paylaşan fenomenler, MASAK tarafından mercek altına alınmış ve ilk olarak Dilan-Engin Polat çifti hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarından soruşturma başlatılarak Polat çifti tutuklanmıştı.

Polat çiftinin tutuklanması ardından Öz çifti mütevazi bir hayat sürdüklerine yönelik çeşitli paylaşımlarda bulunmuş ve sosyal medyada dalga konusu olmuştu.

Çift hakkında yürütülen çalışmalar kapsamında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılmış, mal varlıklarına el konulmuş, şirketlerine de kayyum atanmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER