İddia! Ekrem İmamoğlu Özgür Özel'in suratına telefon kapattı

Parti kulislerindeki iddialar art arda devam ederken CHP'nin içindeki gerilime yönelik bir iddia da yazar Ferhat Murat'tan geldi. Murat'a göre Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'in suratına telefonu kapattı.

İddia! Ekrem İmamoğlu Özgür Özel'in suratına telefon kapattı

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, partilerin seçim hazırlıkları da tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle aday belirleme süreçleri ince elenip sık dokunurken isimler için de tartışmalar devam ediyor.

Haber 7 yazarı Ferhat Murat'ın sosyal medya paylaşımına göre ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında kriz yaşanıyor.

İMAMOĞLU, ÖZEL'İN SURATINA TELEFON U KAPATTI

Murat'ın paylaşımına göre, Genel Başkan Özel, İstanbul için kendi belirlediği isimlerin aday olmasını istedi ancak İmamoğlu bu isimlere karşı çıktı. Özellikle Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, Milletvekilleri Veli Ağababa ve Umut Akdoğan ile birlikte Ekrem İmamoğlu’nun belirlediği isimler üzerine Özel'e baskı yapıyorlar. İmamoğlu ise görüşmeye telefon ile bağlanıyor.

Ardından İmamoğlu isteklerini Özel'e sıralıyor. Bu istekler ise şu şekilde:

İstanbul’daki tüm ilçelerinde verdiği listenin PM’den geçmesi,

Çankaya Belediye Başkan Adayı olarak Gül Çiftçi’nin ilan edilmesi,

İzmir’de BŞB Adayı olarak Buğra Gökçe’nin açıklanması ve Çeşme’de Ekrem İmamoğlu’nun istediği ismin açıklanması,

Bodrum’da mevcut belediye başkanı Ahmet Aras’ın tekrar açıklanması.

İddia! Ekrem İmamoğlu Özgür Özel'in suratına telefon kapattı

‘’GEL O ZAMAN BURAYA SEN OTUR''

İmamoğlu'nun istekleri ardından sinirlenen Özel'in ise İmamoğlu'na cevabı, “Gel o zaman buraya sen otur.” oluyor. Murat'ın aktardığına göre İmamoğlu bu yanıt ardından Özel'in suratına telefonu kapatıyor.

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partilere yönelik iddialar da devam ediyor. İmamoğlu ve Özel arasında olduğu ileri sürülen gerginliğin adaylar üzerinde nasıl bir etkisi olacak merak konusu oluyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER