İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan TUSAŞ açıklaması: "Şehit ve yaralılarımız var"

Tusaş Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş’nin Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısında önce patlama daha sonra da çatışma seslerinin duyulduğu açıklandı. Konu ile ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya saldırının terör saldırısı olduğunu ifade etti.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan TUSAŞ açıklaması: "Şehit ve yaralılarımız var"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden Ankara’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yerlikaya, TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik bir terör saldırısı olduğunu belirtti.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden son dakika açıklamasında bulundu. TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısında şehit ve yaralıların olduğunu ifade eden Bakan Yerlikaya, gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceğini söyledi.

TUSAŞ’ın Kahramankazan ilçesinde bulunan tesislerine yönelik terör saldırısı düzenlendi. Meydana gelen saldırıda şehit ve yaralıların olduğunu ifade eden Bakan Yerlikaya, resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaların dikkatle takip edilmesini istedi.

"MAALESEF ŞEHİT VE YARALILARIMIZ BULUNMAKTADIR"

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.

Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız”

Aktarılan son dakika haberine göre Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde buluna TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildiği ifade edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER