İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Narin Güran açıklaması!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son dönemlerde tüm Türkiye’nin en çok konuştuğu Narin Güran cinayetine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Narin Güran açıklaması!

Bakan Yerlikaya yaptığı açılamasında Narin Güran cinayetinde sorumluların cezalandırılacağının altını çizdi. Dün 19 Eylül Gaziler Günü sebebi ile şehit yakınları ve gazilerle birlikte Diyarbakır’da yemek yiyen Bakan Yerlikaya, burada gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Yerlikaya, “"Biz de sizler gibi bekliyoruz. Hep beraber sonucun ne olduğunu göreceğiz” açıklaması yaptı.

NARİN GÜRAN AÇIKLAMASI

Bakan Yerlikaya, Narin Güran cinayetine ilişkin açıklamalarda bulunarak yargı süreçlerinin tamamının adliyede olduğunu belirtti. Herkes gibi bakanlığın da beklemede olduğunu ifade eden İçişleri Bakanlıı, adaletin tecelli edeceğinin altını çizerek şunları söyledi:

“Konu adliyede, bu kadar basit. Yargı süreçlerin tamamı şu anda orada. Bizde sizler gibi bekliyoruz. Hep beraber sonucun ne olduğunu göreceğiz. Tekrar ediyorum, hep birlikte adliyede neler olacağını göreceğiz. Adalet tecelli edecek, bundan hiç şüpheniz olmasın”

NE ZAMAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ AÇIKLANDI

Dün akşam saatlerinde Adli Tıp Kurumu, Narin’in otopsisinin raporunu tamamladı. Buna göre aslında 8 yaşındaki minik Narin, kaybolduğu gün yani 21 Ağustos tarihinde öldürülmüştü. Rapora göre boğularak boğazına baskı yapılarak oksijensiz bırakılması sonucunda öldürüldüğü ifade edildi. Kopan bacağına ilişkin ise hayvanlar tarafından koparıldığı ifade edildi. Diğer yandan ağabey Enes Güran’ın kolundaki diş izlerine ilişkin de incelemenin bugün tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER