İBB Genç Üniversiteli burs başvurusu ne zaman alınacak?

2024 - 2025 İBB burs başvuruları hakkında araştırmalar başladı. Başvuruların ne zaman alınacağı ve bu yılki burs miktarı merak edilirken öğrenciler İBB'den gelecek açıklamaya odaklandı.

İBB Genç Üniversiteli burs başvurusu ne zaman alınacak?

Her yıl Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçları da açıklandı. YKS sonuçlarının açıklanması ile üniversiteye yerleşen adaylar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) araştırmalarına başladı.

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanması ile gündeme gelen İBB burs ödemeleri için detaylar merak ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da verilmesi beklenen İBB bursu için aday öğrenciler, ''İBB burs başvurusu ne zaman, 2024 İBB burs ne kadar?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

İBB BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN?

2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sağladığı burstan yararlanmak isteyenler, İBB burs başvurusu hakkında araştırmalar yapıyor.. Geçtiğimiz yıl 75 bin öğrenciye, 7 bin 500 TL geri ödemesiz olarak verilen İBB burs başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. Konuya ilişkin takvim açıklandığında detayları derleyeceğiz. İBB burs başvuruları için İBB'den açıklama beklenirken bu yıl burs ödemelerinin artması bekleniyor.

İBB Genç Üniversiteli burs başvurusu ne zaman alınacak?

İBB'den henüz açıklama gelmezken bu yıl burs verilen öğrenci sayısının da artması bekleniyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuya dair açıklamalar yapması beklenirken ağustos ayı içinde başvurulara dair detayların açıklanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER