İBB 100. yıla sınırsız internet ne zaman, nasıl kullanılır, kaç gün geçerli?

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılına özel belediyelerden etkinlik açıklamaları gelmeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise Cumhuriyetimizin 100. yılına özel sınırsız internet kullanımı duyurusunda bulundu.

İBB 100. yıla sınırsız internet ne zaman, nasıl kullanılır, kaç gün geçerli?

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılı ülkemizin dört bir yanında coşku ile kutlanacak. Belediyeler tarafından kutlama programları hazırlanırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) dikkati çeken bir duyuru geldi. İBB tarafından Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel sınırsız internet kullanımı duyurusu yapılırken vatandaşlar da ''İBB sınırsız internet ne zaman, kimlere verilecek? İBB 100. yıla sınırsız internet nasıl kullanılır?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

İBB 100. YILA ÖZEL SINIRSIZ İNTERNET NE ZAMAN VERİLECEK?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için geri sayım başladı. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 100'üncü Yıla özel sınırsız internet olanağı tanıyacağını açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-10-23-153427.png

İstanbulluların vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internete erişimi olacağını açıklayan İBB, 21 - 31 Ekim tarihleri arasında 10 gün boyunca sunulacak sınırsız internet hizmetine, İstanbul Senin Süper uygulaması üzerinden yararlanılabileceğini aktardı.

İBB 100. YILA SINIRSIZ İNTERNET NERELERDE BAĞLANIR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından sunulan ücretsiz Wİ-Fİ uygulaması, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı için 10 gün boyunca sınırsız kullanılabilecek.

ibb-100-yila-sinirsiz-internet-ne-zaman-nasil-kullanilir-kac-gun-gecerli.jpg

Aylık 60 GB sınırı olan İBB Wi-Fi, Cumhuriyet Bayramı'na özel, 21 - 31 Ekim tarihleri arasında ‘İstanbul Senin’ süper uygulaması üzerinden sınırsız olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER