Hulusi Akar 3. Dünya Savaşının başladığını açıkladı!

Uzun yıllar asker olarak hizmet ettiği görevinden Genelkurmay Başkanı olarak ayrılan, ardından Milli Savunma Bakanlığı görevi de yapan Hulusi Akar Eskişehir'de önemli açıklamalarda bulundu. Akar 3. Dünya Savaşı hakkında söylenen sözlere nokta koyacak bir açıklama yaparak savaşın zaten başladığını söyledi.

Hulusi Akar 3. Dünya Savaşının başladığını açıkladı!

Günümüzde TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili olarak siyasi yaşantısını sürdüren Hulusi Akar dünya ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"3. DÜNYA SAVAŞI BAŞLADI"

Akar dünya genelinde artan gerilim ve savaş haberlerinin ardından en çok konuşulan 3. Dünya Savaşı söylentileri ile ilgili olarak savaşın zaten başladığını ifade etti. Savaşın başladığını fakat bunun bir ilanı olmadığını söyleyen Hulusi Akar “Üçüncü dünya savaşı başladı mı, ne zaman olacak, ne olacak? Başladı. Şimdi hibrit diye bir şey çıkardılar. Artık savaş ilanı yok. Bulanık savaş. Savaş var mı yok mu belli değil. Şimdi bunun da tipik örneği Ukrayna-Rusya. Şimdi Ruslarla kim savaşıyor? Düşünün kim savaşıyor? Ukrayna savaşıyor. Ukrayna tek başına nasıl yapacak bunu? Bütün dünya, ama kimse ortaya çıkmıyor. Silahını veriyor, mühimmatını, parasını, yiyeceğini, giyeceğini veriyor, 'Hadi yavrum sen savaş' diyor ve Ukrayna savaşıyor. Neye karşı? Rusya'ya karşı” dedi.

Hulusi Akar 3. Dünya Savaşının başladığını açıkladı!

MÜCADELEYE DEVAM MESAJI

Ülkemizin de buna benzer bir durumu yaşadığını belirten Hulusi Akar 40 yıldır mücadele edilen bölücü terör örgütü ile ilgili tek başına ülkemizde bir şey yapamayacaklarını fakat destekçileri sayesinde saldırılarına devam ettiklerini ifade etti. Hulusi Akar ülke olarak kararlı bir şekilde mücadeleye devam edileceğini belirtti.

SONRAKİ HABER