Horoz Lojistik halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek?

SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan şirketlerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Son olarak Horoz Lojistik'in halka arzına ilişkin detaylar merak konusu olurken borsada işlem göreceği tarih de araştırılıyor.

Horoz Lojistik halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek?

Son dönemin popüler yatırım aracı olan borsada halka arzlar da yakından takip ediliyor. Halka arzlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) son olarak Horoz Lojistik'in halka arz edeceğini açıklamıştı. Horoz Lojistik'in halka arz sonuçları merak edilmeye başlanırken ''Horoz Lojistik halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta talep toplayan Horoz Lojistik için yatırım yapan yatırımcılar, Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş.'nin kaç lot dağıttığını borsada ne zaman işlem göreceğini merak etti.

HOROZ LOJİSTİK HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. halka arz sonuçları açıklandı. 29 - 30 - 31 Mayıs tarihleri arasında halka arz olan şirket tarafında Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) açıklama yapıldı. KAP'a yapılan açıklamada Horoz Lojistik halka arzında, ek satış hariç halka arz edilen 20.500.000 TL nominal değerli payların 3,24 katına denk gelen 66.393.208 TL nominal değerli pay talebi geldiği ifade edildi.

Horoz Lojistik halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek?

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş., geçen hafta 3 gün boyunca 55 TL birim fiyattan pay satışı gerçekleştirdi. Halka arz edilen 20.500.000 TL nominal değerli paylar ile ek satışa sunulan 4.100.000 TL nominal değerli payların tamamının satıldığı aktarıldı. Bu durumda şirketin toplam halka arz büyüklüğü 1.353.000.000 TL olarak kayıtlandı.

KAP'a yapılan açıklamada halka arzda ek satış hariç halka arz edilen 20,5 milyon TL nominal değerli payların 3,24 katına denk gelen 66,4 milyon TL nominal değerli pay talebi gelirken ek satış hariç, yurt içi bireysel yatırımcılara tahsis edilen payların 2 katı ve yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilen payların 6,96 katı talep geldiği ifade edildi. Bunun yanı sıra Horoz Lojistik, bireysel yatırımcılara 11 Lot yani 605 TL dağıtım yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER