Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı yazılı ve sözlü sınavla 10 müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Alımı yapılacak olan branşla ilgili detayları açıklayan Bakanlık, başvuru tarihlerini de duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak!

Ülkemizde yeni istihdam kapıları aralanmaya devam ediyor. Bu çerçevede Hazine ve Maliye Bakanlığı, yaptığı açıklama ile 10 müfettiş yardımcısı alacağını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı yazılı ve sözlü sınavla 10 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını açıklarken detayları da duyurdu.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI TEFTİŞ BAŞKANLIĞI YAZILI VE SÖZLÜ SINAVLA 10 MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALIMI YAPACAK

Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı'nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, hazine ve maliye müfettiş kadrosuna 10 personel alımı için giriş sınavı yapılacak. Başvurular, 27 Kasım-8 Aralık döneminde alınacak. Adaylar sınava katılabilmek için e-Devlet ''https://www.turkiye.gov.tr/hazine-ve-maliye-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim?islem=ilan'' ya da Kariyer Kapısı ''https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr'' üzerinden elektronik ortamda başvuruda bulunabilecek.

hazine-ve-maliye-bakanligi-mufettis-yardimcisi-alacak.jpg

YAZILI SINAV 13 - 14 OCAK'TA

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak. Sınavın yazılı aşaması 13 - 14 Ocak 2024'te Ankara'da Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek. Yazılı sınavda başarı gösterenler sözlü sınava tabi tutulacak. Sözlü sınavın yeri ve tarihi Bakanlığın internet sitesinde ''www.hmb.gov.tr'' ve Kariyer Kapısı Platformunda ilan edilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER