Havada korku dolu anlar! Türbülansa giren THY uçağında kabin memurunun beli kırıldı

Son dönemde peş peşe yaşanan havayolu ulaşım olumsuzluklarına bir yenisi daha eklendi. Türk Hava Yollarına ait bir uçağın İzmir'e yaptığı uçuş esnasında türbülansa yakalandığı öğrenildi.

Havada korku dolu anlar! Türbülansa giren THY uçağında kabin memurunun beli kırıldı

Uçak ile yapılan seyahatler karayolu ulaşımından çok daha hızlı ve konforlu olmasına karşın bazı istenmeyen durumları da beraberinde getirebiliyor. Havayolu ile ulaşımı tercih eden vatandaşlar ve pilotluk görevinde bulunanların en çok korktuğu durumlar arasında havada türbülansa yakalanmak geliyor.

TÜRBÜLANSIN SONU AĞIR OLDU

Kaba bir tabirle uçağın havada gittiği yolda yer alan fiziksel dengesizlikten dolayı uçağın şiddetli bir sarsıntı ile karşı karşıya kalması olarak ifade edilen Türbülans neredeyse bir kabin memurunun hayatına neden oluyordu.Airporthaber'deyer alan bilgilere göre İstanbul'dan İzmir'e giden bir uçağın havada yaşadığı türbülans nedeniyle bir kabin memurunun ciddi şekilde yaralandığı öğrenildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

İstanbul'dan kalkan ve İzmir'e doğru giden uçak tam ikram verilmesinin hemen ardından türbülansa girdi. Pilotun uyarısı ile yolcular hazır ve gergin bir beklemeye girerken kabin memuru türbülans nedeniyle sert bir şekilde yere düştü. Görevinin henüz başlarında olduğu öğrenilen kabin memurunun yaşadığı durumdan dolayı bel kemiğinin kırıldığı uçak iner inmez İzmir'de tedavi altına alındığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER