Hatay'da orman yangını çıktı! Müdahale devam ediyor!

Hatay'ın Antakya ilçesinde orman yangını meydana geldi. Çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor.

Hatay'da orman yangını çıktı! Müdahale devam ediyor!

Hatay'ın Antakya ilçesinde orman yangını meydana geldi. Orman yangınının çıkmasının ardından bölgeye sevk edilen ekipler yangını kontrol altına alabilmek için çalışmalarını başlattı.

Alınan son dakika bilgisine göre Hatay'ın Tahtaköprü Mahallesi'nde çıkan yangın devam ederken Kisecik Mahallesi'nde de bir orman yangını daha çıktı. Hatay'da çıkan orman yangınlarını ekipler müdahale etmeye devam ediyor.

Hatay'da orman yangını çıktı! Müdahale devam ediyor! - Resim : 3

Karadan ve havadan yangını söndürmek için çalışmalar başlatılırken Serinyol Mahallesi Tahtaköprü mevkisinde saat 11.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle orman yangını meydana geldi. Bunun ardından ise çevredekilerin ihbarının hemen sonrasında bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip sevk edilirken yangını kontrol altına alabilmek için karadan ve havadan müdahale başlatıldı.

Hatay'ın Tahtaköprü Mahallesi'nde çıkan yangın devam ederken Kisecik Mahallesi'nde de orman yangını meydana geldi. İki yangına da müdahale devam ederken Hatay'ın Tahtaköprü Mahallesi'nde öğle saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı.

SONRAKİ HABER