Hatay'da 275 gün sonra enkaz altından ceset çıkarıldı!

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinde büyük yıkımların yaşandığı Hatay'da 275 gün sonra bir ceset çıkarıldı.

Hatay'da 275 gün sonra enkaz altından ceset çıkarıldı!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde en büyük hasarın yaşandığı illerden biri de Hatay olmuştu. Yaşanan bu depremin ardından elde edilen son verilere göre 50 bin 96 kişi hayatını kaybederken, 107 bin 204 kişinin de yaralandığı Mart ayında duyurulmuştu.

Deprem nedeni ile toplamda 11 ilde büyük hasarlar meydana gelmişti. Bu hasarların onarılması için devlet tarafından çalışmalara başlandı. Çalışmalar sonucunda ise bir yandan yaşanan yıkım, enkazlar kaldırılırken bir yandan da şehirleri yeniden ayağa kaldırmak için konut, iş yeri yapımlarına başlandı.

YENİ BİR CESET DAHA ÇIKTI!

Bugün depremin üzerinden tam 275 gün geçmesi ile birlikte bir kişinin daha enkazda cesedinin bulunduğu öğrenildi. İlk belirlemelere göre cesedin yabancı uyruklu bir kişiye ait olduğu düşünülürken, DNA tespiti yapılması içi Hatay Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. 9 ay sonra bulunan bu cesedin kime ait olduğu ise merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER