Hastanelerde daimi çalışacak KPSS’siz Hasta Danışmanı alımı başvuruları başladı

Hastanede çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden hastanelerde daimi çalışacak KPSS'siz hasta danışmanı yapılacak. Başvurular başladı. İşte başvuru şartları ve ilan detayları..

Hastanelerde daimi çalışacak KPSS’siz Hasta Danışmanı alımı başvuruları başladı

Hastane personel alımları, son dönemlerin en sık araştırılan personel alımları arasında bulunuyor. Aktarılan son haberin detaylarına göre hasta danışmanı alımı başladı. Alımların özel sektöre yapılması sebebi ile KPSS puan şartı aranmayacak ve alımlar daimi olarak yapılacak.

KPSS ŞARTI YOK

KPSS puanı olmayan ya da düşük puanı olanlar genel olarak KPSS'siz personel alımlarını yakından takip ediyor. İŞKUR üzerindeki aşık iş ilanlarında yayımlanan son haberin detaylarına göre hastane ve sağlık kurumlarına hasta danışmanı alımı yapılacak. Başvurular online olarak başladı.

Farklı iller için yapılacak olan personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden online bir şekilde yapılacak. Başvurmak isteyenlerin başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. Adaylar başvurması için ilk olarak başvuru şartlarını taşıması gerekecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NE?

Başvuracak adayların genel olarak taşıması gereken şartları şu şekilde:

  1. TC vatandaşı olmak
  2. En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  3. Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  4. Kamu haklarından mahrum olmaması
  5. Vardiyalı çalışmaya uygun olabilmek
  6. Dış görünümüne özen göstermek
  7. Başvuru tarihi itibarıyla başvurulacak il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak

Genel olarak belirtilen şartlar bu şekildedir. İlanların içeriğine bağlı olarak yaş ve eğitim şartları farklılık gösterebilmektedir. Adaylar bu sebeple ilan içerisindeki özel şartları ayrıntılı olarak incelemesi gerekiyor.

Hastanelerde daimi çalışacak KPSS’siz Hasta Danışmanı alımı başvuruları başladı

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

Başvuracak adayların başvuruları online olarak yapması gerekecek. Başvurmak isteyenler, şartları taşımaları halinde İŞKUR'un web sitesi üzerinden online olarak başvurularını tamamlayabilecek. Şu an için Hasta Danışmanı personel alımında 78 açık iş ilanı bulunmaktadır. Güncel olarak İŞKUR'un açık iş ilanlarından personel alımlarını kontrol edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER