Hamza Turan Ayberk kimdir? Hamza Turan Ayberk'in para karşılığı MOSSAD'a bilgi sattığı ortaya çıktı!

Sabah saatlerinde Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul Emniyeti tarafından gerçekleşen operasyon sonucunda şok eden bir gelişme yaşandı. Gündüz kuşağı programlarına da çıkan ve özel dedektiflik yapan eski kamu personeli Hamza Turan Ayberk'in para karşılığı MOSSAD'a bilgi sattığı öğrenildi. Hamza Turan Ayberk kimdir? Hamza Turan Ayberk ne il yapıyor?

Hamza Turan Ayberk kimdir? Hamza Turan Ayberk'in para karşılığı MOSSAD'a bilgi sattığı ortaya çıktı!

Emniyet birimleri tarafından yapılan operasyonlar neticesinde yurt dışı istihbarat birimlerine çalışan kişiler yakalanıp birer birer adalete teslim ediliyor.

Günün erken saatlerinde yapılan açıklamaya göre Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Emniyeti'ne bağlı terörle mücadele ekipleri ile bir operasyon düzenledi. Söz konusu operasyon sonucunda İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD ile bağlantısı olduğu tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan isimlerden birisi ise kısa sürede gündem oldu. Gözaltına alınan isimler arasında televizyon programlarına da çıkması ile bilinen özel dedektif Hamza Turan Ayberk gözaltına alındı. Yaşanılan gelişme sonrası Hamza Turan Ayberk'in kim olduğu ve hayat hikayesinin ayrıntıları merak konusu oldu.

Hamza Turan Ayberk kimdir? Hamza Turan Ayberk'in para karşılığı MOSSAD'a bilgi sattığı ortaya çıktı!

HAMZA TURAN AYBERK KİMDİR? NE İŞ YAPAR?

MOSSAD'a bilgi sattığı iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan Hamza Turan Ayberk'in MOSSAD için çalıştığının tespit edilmesi gündeme geldi. Hamza Turan Ayberk'in eski bir kamu personeli olduğu biliniyor. Özel dedektif olduğu ifade edilen Hamza Turan Ayberk sık sık televizyon programlarına konuk oluyordu. Ayberk'in MOSSAD'a Ortadoğu'da faaliyet gösteren şirketler ve şahıslar hakkında bilgiler topladığı ve bunları para karşılığı sattığı öğrenildi.

Ayberk ve beraberinde gözaltına alınan 6 isim ilk olarak sorgularının yapılması için emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şahısların sorgularının tamamlanmasının hemen ardından mahkemeye götürülmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER