Halkbank çöktü mü, neden giriş yapılmıyor?

Mobil bankacılık işlemleri olan Halkbank müşterileri, yaşadıkları erişim sorunlarını sosyal medyaya taşıdı. Halkbank mobil uygulamasında ve internet şubesinde sorun yaşadıklarını belirten müşteriler sorunun kaynağını merak ediyor.

Halkbank çöktü mü, neden giriş yapılmıyor?

Halkbank çöktü mü, neden giriş yapılmıyor? - Ülkemizde mobil bankacılık hizmetleri yaygın olarak kullanılıyor. Vatandaşlara 7 / 24 kesintisiz bankacılık hizmeti sunan mobil bankacılık uygulamalarında zaman zaman erişim sorunları yaşanıyor. Sosyal medyada bazı kullanıcılar Halkbank mobil uygulamasında ve internet şubesinde sorun yaşadıklarını belirtti.

Halkbank müşterileri ise ''Halkbank çöktü mü? Halkbank mobil bankacılık neden açılmıyor, sorun mu var, 15 Ağustos Halkbank mobil neden açılmıyor?'' sorularına yanıt arıyor.

HALKBANK ÇÖTÜ MÜ?

''Halkbank çöktü mü?'' sorusunun yanıtı merak ediliyor. 15 Ağustos sabah saatlerinde Halkbank uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar sorun yaşamasının ardından ''15 Ağustos Halkbank mobil neden açılmıyor?'' sorusun yanıt aramaya başladı.

halkbank-coktu-mu-neden-giris-yapilmiyor.jpg

Sosyal medyada bazı kullanıcılar Halkbank mobil uygulamasında ve internet şubesinde sorun yaşadıklarını belirtti. Raporlara bakıldığında ise Halkbank mobil uygulamasında bazı teknik problemler olduğu görülüyor. Halkbank tarafından resmi bir açıklama gelmezken maaşların yatırımla tarihi olduğu ve yoğun kullanım trafiği nedeni ile sistemin çökmüş olabileceği belirtiliyor. Halkbank kullanıcılarının ise mobil uygulamayı ara sıra kapatarak yeniden giriş yapmayı denemeleri isteniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER