Hakimlik savcılık sınav sonuçları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Hakim ve savcı adaylarının merakla beklediği Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Yardımcılığı Yazılı sınavı sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. ÖSYM tarafından açıklanacak sınav sonuçları merakla beklenirken adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki, hakimlik savcılık sınav sonuçları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

Hakimlik savcılık sınav sonuçları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

2024 yılının hakim ve savcı adaylarının gözü, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'ne (ÖSYM) çevrildi. Yüzlerce aday, sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayıma başlarken, son dakika açıklaması da geldi.

Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Yardımcılığı Yazılı sınavı sonuçlarının açıklanması için sayılı günler kaldı. Hakim ve savcıların beklediği duyuru da ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, hakimlik savcılık sınav sonuçları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, merak edilenler…

HAKİMLİK SAVCILIK SONUÇLARI 2024 AÇIKLANDI MI?

ÖSYM tarafından hakim ve savcı adaylarının erişimine sunulacak hakimlik savcılık sonuçlarıyla ilgili son dakika bilgisi geldi. Merakla beklenen sınav sonuçları için tarih ÖSYM'nin takviminde paylaşıldı.

Adalet Bakanlığı sınav sonuçları için geri sayım başladı.

HAKİMLİK SAVCILIK SONUÇLARI 2024 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hakimlik savcılık sınav sonuçları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

23-24 Aralık'ta, 2024 yılı için hakim ve savcılık sınavına giren adayların sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

ÖSYM tarafından belirlenen takvime göre, 2024 yılı hakimlik savcılık sınav sonuçları 23 Ocak 2024 Salı günü itibariyle kullanıcıların erişimine açıldı.

HAKİMLİK SAVCILIK SONUÇLARI 2024 NASIL ÖĞRENİLİR?

ÖSYM tarafından açıklanan sınav sonuçlarına hakim ve savcı adayları https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişim sağlayacak.

Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sınav sonuçlarına erişim sağlayacak.

Yüzlerce hakim ve savcı adayı, sonuçların erişime sunulduğu andan itibaren ÖSYM sitesine girmeye başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER