Hakimler ve Savcılar Kurulu yargıda yeni atamaları duyurdu!

Bugün Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yayımlanan resmi duyuru çerçevesinde yargıda yeni atamaların belli olduğu ifade edildi. Bu atamalara ilişkin ise vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuldu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu yargıda yeni atamaları duyurdu!

Bugün Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yapılan son açıklama ile birlikte yapılan yeni atamalar için kararların duyurulduğu ifade edildi. Bu çerçevede hangi isimlerin göreve geldiği hakkında merak edilenler için HSK tarafından gerekli olan açıklamalara yer verildi.

HAKİMLER VE SAVCILAR KURULU KARARI DUYURDU!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç ise İstanbul Anadolu Başsavcılığına atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin kararnamesine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar, Yargıtay üyeliğine seçildi. Başsavcı Ahmet Akça'nın yerine Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Başsavcı İsmail Uçar'ın yerine ise Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç atandı.
Bununla birlikte, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığına Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Mustafa Gökçe, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına da Antalya Cumhuriyet Başsavcıvekili Yakup Ali Kahveci getirildi.

Resmi Gazete'de de duyurulan bu kararlar Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından göreve gelen yeni isimlere göre atama kararlarının bugünden itibaren geçerli olduğu ifade edildi.

SONRAKİ HABER