Hakimler ve Savcılar Kurulu Atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı!

26 Aralık tarihli Resmi Gazete kararlarında Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından Hakimler ve Savcılar Kurulu Atama kararnamesi yayımlandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu Atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bugün yani 26 Aralık 2023 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarında Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan atama kararları da belli oldu. Bu çerçevede alınan kararlara göre 400'den fazla atamanın gerçekleştirildiği öğrenildi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararda atanan kişilerin isimleri tablo halinde tek tek açıklandı.

HAKİMLER VE SAVCILAR KURULU BAŞKANLIĞI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLADI!

Bugün yayımlanan Resmi Gazete kararları kapsamında yapılan atama kararı hakkında Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan duyuru ile atamalar şu şekildeydi;

Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığından:

"Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcılarının 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu gereğince atanmalarına ilişkin, Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 24.08.2023 tarihli ve 1749 sayılı atama kararı ile 21.12.2023 tarihli ve 2445 sayılı atama kararı aşağıda gösterilmiştir."

Hakimler ve Savcılar Kurulu Atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı!

Yayımlanan tabloya göre Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından toplamda 506 kişinin atamasının gerçekleştirildiği ifade edildi. Tablonun tamamına ulaşmak isteyenler için Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı yayımlanan bu tabloyu 26 Aralık 2023 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarında yayımladı.

SONRAKİ HABER