HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan 19 Mayıs mesajı! Ülkenin gençleri geleceğin güvencesi

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Türkiye'de yaşanıyor. 19 Mayıs ile ilgili olarak yayımlanan mesajlardan biri de HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan'dan geldi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan 19 Mayıs mesajı! Ülkenin gençleri geleceğin güvencesi

ANKARA (AA) - Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olarak tarihe geçen 19 Mayıs 1919 tarihi, “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine armağan edildi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği bugün, ülkemizde de coşku ile kutlanırken HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

HAK-İŞ Genel Başkanı Aslan, yayımladığı mesajında 19 Mayıs'ın milletin birlik ve beraberlik ruhuyla işgal kuvvetlerini yurttan atmak için attığı ilk adım olduğunu anımsattı.

HAK-İŞ BAŞKANINDAN 19 MAYIS'A ÖZEL MESAJ

19 Mayıs'ın bayram olarak kutlanmasının ülkenin gençlerini, geleceğinin güvencesi, yarınlarının umudu olarak gördüğünün en önemli göstergesi olduğunu belirten HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, "Ülkemiz, daha modern ve daha çağdaş bir ülke olma hedeflerine ancak değerlerinden kopmadan, hedefleri olan, güçlü, özgür ve öz güveni yüksek gençlerle ulaşacaktır." ifadelerini kullandı. Açıklamasına devam eden Başkan Arslan, "Dünyadaki diğer ülkelerle kıyaslandığında genç nüfus, ülkemiz için çok büyük bir avantajdır. Bu avantajın olumlu yönde kullanılmasının ülkemize büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu durumu avantaja çevirmek için günümüz gençlerinin konjonktürüne uygun politikalar üretmeyi ve geliştirmeyi önemli bir gereklilik olarak görüyoruz.

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan 19 Mayıs mesajı! Ülkenin gençleri geleceğin güvencesi

Gelişmiş, kendine güvenen, idealist, vizyon sahibi, eğitimli gençlik, Türkiye'yi ileriye taşıyacak ve başarılara imza atmasında aktif rol alacaktır. Ülkemiz, daha modern ve daha çağdaş bir ülke olma hedeflerine ancak değerlerinden kopmadan, hedefleri olan, güçlü, özgür ve öz güveni yüksek gençlerle ulaşacaktır.'' ifadelerine yer verdi. İş dünyasından ise önemli mesajlar gelmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER